Home / archiefcentraal / zorgwinkel klaar voor bezoek van beatrix

zorgwinkel klaar voor bezoek van beatrix

Zorgwinkel Salland aan de Brugstraat in Raalte is helemaal klaar voor het bezoek van Koningin Beatrix aan Raalte. Gé Nijboer hoopt zelfs dat de koningin even binnen wipt en laat dat op ludieke wijze merken met een speciale poster voor de winkel.

Op de poster staat het volgende: ‘Lieve Koningin Beatrix, U bent er vast nog niet aan toe maar voor een Sta op Stoel op maat en fijn moet u bij de Zorgwinkel Salland zijn’. Het is een tekst die niet zomaar uit de lucht is gegrepen. Zeker niet, want deze stoelen zijn de laatste tijd veel in het nieuws, omdat ze niet meer vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.