Home / archiefcentraal / zeven begerige maagden in tuin der lusten

zeven begerige maagden in tuin der lusten

Op landgoed De Haere bij Olst is dit weekend De Tuin der Lusten. Dat betekent vier dagen theaterachtige optredens in een ambiance van een historisch slot, mede aangekleed met kasteelvlaggen, gemaakt door de Olster schooljeugd. Donderdag was er weinig lust in de tuin wegens het noodweer. Vrijdag was het lekker druk.

Vandaag – zaterdag – en zondag kun je nog genieten van de optredens in de kasteeltuin van De Haere. De optredens beginnen rond 16.00 uur. Tegen een uur of 20.00 sluit de kaartverkoop. De Lusten gaan door tot rond middernacht. Zelfs de slotvijver werd gebruikt voor een van de optredens.

Naast optredens kun je ook genieten van een lekker hapje en een drankje. Dat is te koop. Maar je mag ook gerust je eigen picknickmandje mee nemen. Wel handig om te doen, want de optredens zijn uitgesmeerd over de hele middag en avond.

Onze fotograaf legde een optreden van zeven begerige, maar niet te veroveren maagden vast en was bij een act voor twee heren, die de weg kwijt waren in een soort van Ikea-kast.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.