zet m op 11 tour op marktplein in heino

In de maanden juni, juli en augustus trekt RTV Oost door Overijssel met de Zet ‘m op 11-tour. In 64 steden en dorpen wordt een dag lang via radio en televisie live verslag gedaan van plaatselijke nieuwtjes en wetenswaardigheden. Woensdag 19 augustus strijkt RTV Oost neer op het Marktplein in Heino.

De inwoners worden opgeroepen om zelf een bijdrage te leveren aan de live uitzending. Dat kan door langs te komen bij de RTV Oost-bus en plaatselijke onderwerpen of problemen aan te kaarten, een muziekinstrument te bespelen, te vertellen over een hobby of gewoon ergens je hart over te luchten. Onderwerpen kunnen ook tevoren worden gemaild naar 11@rtvoost.nl.

Bij TV Oost is Heino vanaf klokslag 12.00 uur live in beeld met webcambeelden en elk heel uur een lokaal journaal met diverse reportages. Radio Oost begint al vroeg in de ochtend met live bijdragen. De inwoners zijn de gehele dag van harte welkom om het ‘Zet ‘m op 11 Dobbelspel’ te spelen. Ook is het mogelijk om tussen 14.00 en 17.00 uur je spullen op waarde te laten schatten door taxateur Enno de Boer. Van 17.20 tot 18.00 uur blikt TV Oost met lokale gasten live terug op de dag. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.