Home / archiefcentraal / zang en oratoriumvereniging start repetities

zang en oratoriumvereniging start repetities

Voor de Zang- en Oratoriumvereniging Raalte gaat maandag 17 augustus het nieuwe zangseizoen van start met een repetitie. De wekelijkse koorrepetities, onder leiding van dirigente Gerlinde Post, vinden plaats in het parochiecentrum aan de Kerkstraat 13 en beginnen om 20.00 uur.

De eerste uitvoering van de Zang- en Oratoriumvereniging is het Kerstconcert op 20 december in de katholieke kerk in Heeten. De daarop volgende uitvoering is het Herdenkingsconcert op 4 mei 2010 in de Plaskerk in Raalte. Het koor gaat verder door met haar voorgenomen plan om jaarlijks een concert te geven in één van de buurtdorpen. Ook staat er nog uitwisseling met het Almelo’s Mannenkoor op de rol. Dit koor was enkele jaren geleden te horen in de Kruisverheffing. Tot slot staat er nog een samenwerking met het Deventer Toonkunstkoor Euterpe op de planning, voor de uitvoering van een groter werk.

Heb je ook interesse en zin in zingen? Je bent van harte welkom op één van de repetities, om geheel vrijblijvend kennis te maken met de Zang- en Oratoriumvereniging. Voor meer informatie zie www.zov-raalte.nl.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.