Home / archiefcentraal / wmo indicatie olst wijhe naar triviumplus

wmo indicatie olst wijhe naar triviumplus

Met ingang van 1 september adviseert TriviumPlus de gemeente Olst-Wijhe ten behoeve van de indicatiestelling Wmo. Daarnaast zal het bedrijf de gemeente ook sociaal-medisch adviseren op het gebied van de gehandicaptenparkeerkaart, bijzondere bijstand en het leerlingenvervoer.

TriviumPlus neemt als het ware de taken over van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), waarmee de gemeente Olst-Wijhe de samenwerking heeft beëindigd. Verantwoordelijk wethouder Ans Otterloo-Ripperda van de gemeente Olst-Wijhe en de directeur van TriviumPlus, mevrouw A.E. Kruisselbrink, hebben het raamcontract donderdag ondertekend.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.