Home / archiefcentraal / wiejes cabaret doet iets terug voor lintje

wiejes cabaret doet iets terug voor lintje

Het Wiejes Cabaret treedt zaterdag weer de hele dag op voor Café Laurel’s in Raalte. Gerrit Hulleman en Anton Kleine Schaars, dit jaar nog koninklijk onderscheiden, zingen liedjes en praten die met veel humor aan elkaar.

De heren hebben het natuurlijk over hun eigen onderscheiding, over het motorhotel van Max Middelbosch en over de door Salland Centraal geopperde Canal Parade op het Overijssels Kanaal. Wij mogen de teksten al vast plaatsen. Maar voor het hele optreden zul je zaterdag toch even naar Raalte moeten.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.