weer collecteweek kwf kankerbestrijding

De grootste collecte van Nederland gaat binnenkort van start. Liefst 120.000 vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding komen vanaf maandag 7 september weer met de bus langs de deur, want dan begint de jaarlijkse collecteweek van KWF. De strijd tegen kanker is immers nog lang niet gestreden. Onderzoek blijft hard nodig, maar dat kan niet zonder geld. Daarom komt KWF Kankerbestrijding nog altijd langs de deur.

KWF Kankerbestrijding gaat al zestig jaar voorop in de strijd. Sinds de oprichting in 1949 is de vijfjaarsoverleving bij kanker gestegen van 25 naar 55 procent, afhankelijk van de soort kanker en het stadium van ontdekking. Die successen worden behaald door donateurs, wetenschappers, artsen, verpleegkundigen, patiënten, bedrijven en de inzet van heel veel vrijwilligers. Samen strijden we voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven.

De KWF-collectanten kunnen van maandag 7 tot en met zaterdag 12 september bij je aan de deur komen. Elke collectant is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het Keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving. Bovendien kan iedere collectant zich legitimeren. Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op giro 26000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.