vrolijke optocht opent luttenbergs feest

Met een bijzonder gekleurde en vrolijke optocht is het Luttenbergs Feest donderdagavond geopend. Om 19.00 uur vertrok de bonte stoet voor een rondgang door het prachtig versierde dorp om uiteindelijk te eindigen op het feestterrein, waar de prijsuitreiking plaats vond.

Op deze warme zomeravond was de publieke belangstelling groot en de reacties zeer positief. Het publiek kon dan ook genieten van diverse creaties, zoals een ‘buurman Bassie’, vogelverschrikkers, maar ook wagens met een actueel thema zoals de economische crisis. Verder lieten ook de kinderen zich niet onbetuigd, door met versierde fietsen en karren mee te doen. De jury, bestaande uit leden van de Oranjecommissie uit Lemele, had een moeilijke taak. Uiteindelijk werd Schanebroek de grote winnaar, door zowel de eerste prijs als ook de publieksprijs te winnen.

Het programma gaat vrijdag verder met een ochtend voor de 55-plussers, viswedstrijden, vogelgooien, circus Tadaa, de strijd om de sterkste man en ‘s avonds een prachtig paardenspektakel. Verdere informatie hierover is te vinden op staging2.luttenbergsfeest.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.