voorverkoop pleinpop zaterdag van start

De voorverkoop voor Pleinpop gaat zaterdag 15 augustus om 10.00 uur van start. Pleinpop, een vast onderdeel van de Heetense Ponyweek, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 26 september en op het programma staan optredens van Nick & Simon, The Reverend Fred Show, Perfect Showband, GenerC (met een CCR-tribute) en de Anouk look-a-like Natasja.

Grote publiekstrekker is het duo Nick & Simon. Nadat de twee in 2007 de TMF Borsato Award voor jong talent, een Zilveren Harp en een originele Rembrandt voor zowel het debuutalbum ‘Nick & Simon’ als voor ‘Vandaag’ ontvingen, zijn ze binnen een klein jaar tijd uitgegroeid tot gevestigde artiesten. De twee scoorden vele grote hits. Nick & Simon fungeren tevens regelmatig samen met hun maat Jan Smit als headliners van de grote Mega Piratenfestijnen.

Bij The Reverend Fred Show draait alles om Fred, een voor de Amerikaanse belastingdienst naar Nederland gevluchte TV-predikant. Naast een stukje zieltjeswerving (met name voor zijn eigen portemonnee) brengt Fred met zijn band en zijn achtergrondzangeressen een wervelende show vol oude soul en rock’n roll.

De Perfect Showband brengt muziek voor jong en oud. Met deze top 100-formatie kun je alle kanten op. De formatie GenerC (uit Raalte, Heeten en Haarle) brengt doorgaans ruige punk en rock’n roll, maar speelt deze keer allemaal nummers van de legendarische formatie Creedence Clearwater Revival. Van ‘Born on the Bayou’ tot ‘Fortunate Son’ en van ‘Have you ever seen the rain’ tot ‘Suzie Q’. De Anouk-look-a-like Natasja brengt een show vol met liedjes van haar grote voorbeeld.

Kaarten à 10 euro kun je bestellen via de Free Record Shops of op de website van Pleinpop. Er is al veel vraag naar kaarten, dus wees er snel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.