voetbal academie biedt meer trainingen aan

De Voetbal Academie in Wijhe bestaat één jaar en kan nu al een groot succes worden genoemd. “Het afgelopen seizoen was met zo’n 75 deelnemende kinderen een prima jaar”, aldus Daan Koerhuis, die in het nieuwe voetbalseizoen 2009/2010 geen acht, maar vijftien trainingen aanbiedt.

De Voetbal Academie is in 2008 opgericht door Daan Koerhuis en heeft als doel kinderen die heel graag willen voetballen en leren te helpen bij hun ontwikkeling. Trainingen staan voornamelijk in het teken van techniek. Door uitdagende vormen worden kinderen extra geprikkeld om meer te gaan voetballen en de tips aan te nemen die ze krijgen. Kinderen krijgen veel aanwijzingen en elke week een huiswerkopdracht, zodat ze hun techniek ook echt kunnen verbeteren. Voetbal moet leuk zijn, dat staat voorop. Want juist dan leren kinderen meer.

De trainingen worden gegeven op woensdagmiddag en vrijdagavond bij voetbalvereniging Wijhe ’92. Kinderen kunnen zich nog inschrijven. De trainingen beginnen in de week van 26 augustus. Deelnemers krijgen een t-shirt, korte broek, sokken, lange broek en trainingsjasje in bruikleen. Tevens krijgen ze elke training een huiswerkopdracht mee naar huis en na afloop van de vijftien trainingen krijgt iedereen een persoonlijk rapport. Opgeven kan nog via staging2.devoetbalacademie.nl of mail voor vragen naar info@devoetbalacademie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.