Home / archiefcentraal / verbroedering in heino op leuke pompdagen

verbroedering in heino op leuke pompdagen

De korenmiddag op het 14-Aprilplein heeft zaterdagmiddag weer veel publiek richting Heino getrokken en de verbroedering was daar enorm. Het enthousiast opererende Raalter vrouwenkoor Eigen Wiese maakte er samen met De Pompedoers uit Heino en De Stuwzangers uit Vilsteren een groot feest van. Jan de Mink zat dit ‘Daggie Old Heino’ achter de knoppen.

Maar er was natuurlijk wel meer te zien in Heino. Mimegroep Koeloeur was natuurlijk weer op geheel eigen wijze aanwezig met een schitterend ‘Living Statue’, er waren diverse kramen in het dorp gezet, de kermis werd weer druk bezocht door de Heinose jeugd en de ouderen vierden gewoon gezellig feest op de overvolle terrasjes. De foto’s zijn ingestuurd door Benne Solinger en Flip Jonkman, waarvoor dank.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.