tops blijft druk bezig voor duchenne heroes

Hoewel Raaltenaar Ronald Tops heeft besloten toch niet mee te doen aan de Duchenne Heroes-tocht, blijft hij achter de schermen druk bezig voor het goede doel. “Ik heb mijn hart hieraan verloren toen ik verleden jaar over de finish kwam en werd ingehaald door Duchenne-patiënten. Iets om nooit meer te vergeten”, geeft hij als belangrijkste motivatie aan. Voor de deelnemers aan de tocht heeft Tops inmiddels een mooie verrassing in petto.

“Als clubgenoot en goede vriend heb ik Rabobankrenner Bauke Mollema gevraagd me te steunen”, vertelt Tops enthousiast. “Hij heeft ervoor gezorgd dat er nog wat gesigneerde shirts van de Nederlandse wielerploeg beschikbaar zijn. Tijdens de Ronde van Baskenland heeft hij onder meer handtekeningen van Robert Gesink, Pieter Weening, Oscar Freire en Mont Ventoux-winnaar Juan Manuel Garate op een Raboshirt verzameld.” Ook heeft Mollema een door hemzelf gesigneerd wielershirt beschikbaar gesteld.

De deelnemer aan de Duchenne Heroes-tocht die in augustus het hoogste sponsorbedrag heeft opgehaald, zal één van de beschikbare truien krijgen. Een extra trui van Oscar Freire gaat naar Tour for Life, een tocht waarvan de opbrengst gaat naar Artsen zonder Grenzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.