toertocht geeft kleur aan laatste pompdag

In de begintijd van de Heinose Pompdagen hing de zondag er altijd een beetje bij, maar sinds de Pomptoertocht zijn intrede deed, is ook de zondag een volwaardige feestdag. Ook dit jaar gaf de bonte stoet van solexen en tractoren weer kleur aan de laatste dag.

De grote, kleurige karavaan van oude auto’s, motoren, brommers, solexen en tractoren trok zondag door het Sallandse landschap, om halverwege de middag weer terug te keren in het centrum van Heino. Ondertussen stromen de terrassen in Heino ook weer gauw vol, want over het weer hebben ze daar deze dagen niet te klagen. Om 18.00 uur zullen de Pompdagen worden afgesloten door de voorzitter van Heija en burgemeester Piet Zoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.