teller van oogstgave nu al op 25200 euro

De opbrengst van de oogstgave van Stöppelhaene 2009 bedraagt minimaal 25.200 euro. Dat is donderdagmiddag bekend gemaakt op de Domineeskamp, voor de presentatie van de deelnemers aan het Sallandse oogstcorso. In de loop van Stöppelhaene kan dit bedrag nog groter worden.

De gave is bestemd voor het project ‘Vruchten voor Bangladesh’. Bangladesh is één van de armste en dichtstbevolkte landen ter wereld. Het land is slechts vier keer groter dan Nederland, maar telt liefst 130 miljoen inwoners. De organisatie UST (een team voor sociale ontwikkeling in Bangladesh) en Kerk-in-Actie werken sinds 1986 aan het verbeteren van het welzijn van de armste mensen in Bangladesh. Het gaat om de Char-bewoners in het noordoosten van Bangladesh.

De volgende tussenstand wordt zondag 30 augustus bekend gemaakt. Giften kunnen ook na Stöppelhaene nog worden overgemaakt op bankrekeningnummer 142967157 ten name van oogstgave. Half oktober wordt de totale opbrengst overhandigd aan Egbert Fokkema van Kerk-in- Actie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.