Home / archiefcentraal / swinging vocal pleasure in hof van rakhorst

swinging vocal pleasure in hof van rakhorst

Popkoor Swinging Vocal Pleasure uit Heino treedt op de zondag van de Pompdagen (23 augustus) op in de Hof van Rakhorst. Het optreden begint om 13.30 uur. Op het programma staan allerlei swingende, rustige en romantische liedjes, van onder andere Bløf en Queen. Verder laat het koor, onder leiding van Juliette Dumoré, een aantal nieuwe nummers horen. Onder andere ‘Geef mij nu je angst’ van Guus Meeuwis en ‘Make you feel my love’ van Adèle.

Het Heinose popkoor is verder druk aan het repeteren voor andere optredens. Zo mag het koor – na een strenge selectie – deelnemen aan het tweede Vocal Light Festival in Apeldoorn. Dit grote festival heeft plaats op zaterdag 31 oktober in theater Orpheus. Tijdens dit festival zijn er vier competities. Popkoor SVP doet mee aan de competitie voor grote pop-/musicalkoren (koren vanaf 25 personen). Ook kunnen de leden van het koor deze dag deelnemen aan allerlei workshops, zoals regie en presentatie. Voor meer informatie zie www.popkoorsvpheino.nl of mail Paulien Boxebeld: boxebeldvermeulen@hetnet.nl.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.