sukerbietendorp klaar voor aftrap feestweek

Volgens traditie trapt de Feestweek Lemelerveld ook dit jaar af met een spetterend feest op de laatste zaterdag voor alle officiële activiteiten: Lemelerveld on Stage. In het Sukerbietendorp is het dus weer een drukte van belang. De laatste voorbereiding worden getroffen om vanaf zondag aan de slag te gaan met het plukken, pellen, lijmen en plakken van de miljoen dahlia’s die nodig zijn voor het corso. Maar eigenlijk is het komende zaterdag al feest!

Voor de noeste arbeid van zondag wordt er jaarlijks op zaterdag een feestje gevierd om in de stemming te komen. Dit keer staan er vanaf 20.30 uur negen acts op het podium tijdens Lemelerveld on Stage. De line-up op het evenemententerrein bestaat dit jaar uit twee solo zangeressen, een achtergrondkoor, een zanger, een orkest met blaasmuzikanten, een duo met trekzak en zang, een dansgroep, een rap-duo, een playbak-act en een rockband.

Maar nog steeds niet wordt er verklapt wie de deelnemers zijn, dat is immers de grote verrassing van de avond. Wel wordt bekend gemaakt dat er sprake is van een breed repertoire aan muziek en dat de deelnemers uit diverse leeftijdsgroepen vertegenwoordigd zijn. Omstreeks 22.00 uur neemt de band Go Yellow het stokje over voor een spetterende party. Lemelerveld on Stage is gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.