stralende slotdag feestweek lemelerveld

De Feestweek Lemelerveld is op passende wijze afgesloten. De stralende zon zorgde ook op zaterdag voor een prima sfeer in het Sukerbietendorp. Vijftien teams gingen de strijd met elkaar aan tijdens de Mestebeld Truck Games. Een survival, georganiseerd door Scouting de Verbinding, waarbij het gaat om sportprestatie, inzicht en humor.

Het NK scootersprint kende een aarzelende start. Terwijl er om 10.00 uur al vele bezoekers klaar stonden, werd het evenement opgehouden door technische problemen met de tijdwaarneming. Na de middag kon het spektakel van start gaan. Er waren 82 trucks aanwezig voor de Truck Instapdag. De passagiers (en hun chauffeurs) genoten van een tocht door de mooie omgeving.

De afsluiting van het Sallandse zomerfeest was traditioneel met vuurwerk en een volle bak in de feesttent. De organisatie kijkt met veel tevredenheid terug op een prima verlopen en gezellige week. Met schitterend weer en veel genietende bezoekers bij de evenementen die zonder incidenten zijn verlopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.