stoppelveld op donderdagavond uitverkocht

Het Stöppelveld is donderdagavond helemaal uitverkocht. Sinds de start van de kaartverkoop zijn er duizenden kaarten over de toonbank gegaan en via internet verkocht. Jan Smit, Ilse DeLange, Don Diablo, Miss Montreal, Wolter Kroes en de Sjonnies hoeven dus niet bang te zijn dat ze donderdagavond voor een leeg veld of in een lege tent moeten optreden. Er zullen geen kaarten meer aan de kassa te koop zijn.

“Uiteraard zijn we super blij”, zegt Paul Wittenhorst, voorzitter van de commissie die zich bezighoudt met het Stöppelveld. “Hier hadden we alleen maar van kunnen dromen! We zijn als organisatie zeer tevreden met het programma dat we neergezet hebben en vinden het fijn dat het publiek hier net zo over denkt.”

Het Stöppelveld is donderdagavond geopend vanaf 19.30 uur, in tegenstelling tot de vermelde aanvangstijd op het entreekaartje van 20.00 uur. Jan Smit treedt om 20.00 uur op het buitenpodium, gevolgd door Miss Montreal en Ilse DeLange. Rond 23.00 uur begint Don Diablo een feest te bouwen in de Feestfabriek, terwijl Wolter Kroes en De Sjonnies de Sallandse Herberg op z’n kop zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.