stoppelhaene voorzitter benoemd tot ridder

Theo Ogink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Raaltenaar, die dit jaar voor het laatst actief is als voorzitter van Stöppelhaene, kreeg de koninklijke onderscheiding woensdagavond tijdens de Sallandse Cabaretavond uit handen van burgemeester Piet Zoon.

Ogink hanteert dit jaar voor de negende keer de voorzittershamer van Stöppelhaene. In zijn laatste jaar kijkt hij vooral uit naar het bezoek van Koningin Beatrix aan het Sallandse oogstfeest. “Ik zie het als een eer dat ik dit bezoek als voorzitter mag meemaken. Ja, als ze dan toch komt, dan liever dit jaar dan volgend jaar, ha ha!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.