Home / archiefcentraal / stoppelhaene voorzitter benoemd tot ridder

stoppelhaene voorzitter benoemd tot ridder

Theo Ogink is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De Raaltenaar, die dit jaar voor het laatst actief is als voorzitter van Stöppelhaene, kreeg de koninklijke onderscheiding woensdagavond tijdens de Sallandse Cabaretavond uit handen van burgemeester Piet Zoon.

Ogink hanteert dit jaar voor de negende keer de voorzittershamer van Stöppelhaene. In zijn laatste jaar kijkt hij vooral uit naar het bezoek van Koningin Beatrix aan het Sallandse oogstfeest. “Ik zie het als een eer dat ik dit bezoek als voorzitter mag meemaken. Ja, als ze dan toch komt, dan liever dit jaar dan volgend jaar, ha ha!”

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.