stichting kitojo met stand op stoppelhaene

Kitojo, een dorpje in Oeganda, dat steeds meer een beetje Raaltes wordt, vanwege betrokkenheid vanaf Sallandse grond.

Op Salland Centraal kun je een serie volgen over Kitojo, maar dezer dagen staat de stichting ook met een stand in Raalte. Harry Natrop belde ons er over op toen we op de tribune zaten te genieten van het oogstcorso. Daarom zijn we even vergeten waar precies de stand staat. Aangezien het geen straf is op zoek te gaan door Raalte moet je maar even zoeken naar de stichting.

Je kunt er onder meer het boekje kopen dat in etappes op onze site staat. Daarmee ondersteun je de stichting, maar belangrijker, je ondersteunt ook het doel van de stichting: Hulp bieden aan de inwoners van Kitojo. Even naar toe gaan dus. Als we nu eens een voorzichtige tip mogen doen over waar de oogstgave volgend jaar naar toe zou kunnen gaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.