sponsorfietstocht trap als de wereld uit

Een aantal leraren van de Horizon in Raalte houdt op zaterdag 12 september onder de titel ‘Trap ALS de wereld uit’ een grote sponsorfietstocht. De opbrengst van deze tocht komt ten goede aan Stichting ALS, die onderzoek naar de ziekte ALS financiert.

Voormalig Horizon-leraar Marco Melenhorst is vorig jaar overleden aan de gevolgen van de ziekte ALS. Dat is een zeer zeldzame en ongeneeslijke aandoening. De patiënten raken door het afsterven van de motorische zenuwcellen langzaam verlamd. Uiteindelijk is het uitvallen van de hartspier vaak de doodsoorzaak. Gerard Groote Schaarsberg, oud-collega van Marco, doet op 1 november mee aan de Marathon van New York. Ook hij laat zich sponsoren. Hij helpt ook mee met de organisatie van de fietstocht.

Zowel volwassenen als kinderen kunnen meedoen aan een tocht van 25 of 45 kilometer. De start van deze fietstocht is tussen 10.00 uur en 12.00 uur vanaf SBO de Horizon aan de BK-straat 9. Voor iedereen staat er een kopje koffie (of een andere consumptie) en een kleine versnapering voor onderweg klaar.

Iedereen die mee wil doen, kan een sponsorlijst afhalen bij de Horizon. Ook zonder sponsoren kun je deelnemen aan de tocht, maar dan wordt er wel een persoonlijke donatie verwacht. Mochten mensen niet kunnen deelnemen maar zijn ze wel bereid om een donatie te doen voor dit goede doel, dan kunnen ze deze storten op rekeningnummer 57.61.72.235 onder vermelding van donatie Stichting ALS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.