speciaal tintje aan 30ste ge nijboertoernooi

Het Rohda-complex staat zaterdag 22 en zondag 23 augustus weer volledig in het teken van het jaarlijkse Gé Nijboertoernooi. Het is al de dertigste keer dat dit regionale pupillentoernooi wordt gehouden. Dit jaar doen maar liefst 122 teams mee, die van zaterdagmorgen vroeg tot zondagmiddag laat in een groot aantal poules om de winst, maar vooral ook om de lol gaan spelen. Aan het toernooi zit verder een speciaal tintje, want Rohda viert dit jaar tevens het 80-jarig bestaan van de club.

“We zijn als toernooicommissie bijzonder blij dat ieder jaar opnieuw zoveel jeugdteams zich aanmelden om deel te nemen aan dit evenement. Een teken dat het toernooi goed staat aangeschreven”, aldus Patrick Booijink, die verder alvast alle vrijwilligers wil bedanken. “Sommige vrijwilligers zijn al jaren actief bij het toernooi. Het doet je als organisatie dan ook goed om telkens weer te kunnen rekenen op de inzet van velen die, op welke wijze dan ook, hun medewerking verlenen aan ons toernooi.”

Daarnaast speelt de Rabobank ook dit jaar een belangrijke rol. De Rabobank maakt als hoofdsponsor het toernooi mede mogelijk. En natuurlijk is Gé Nijboer zelf ook weer van de partij. Het toernooi werd destijds naar hem vernoemd in verband met zijn verdienste voor de jeugd van Rohda. Nog ieder jaar komt hij een kijkje nemen op zijn eigen toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.