Home / archiefcentraal / sneller met de trein naar het westen in 2010

sneller met de trein naar het westen in 2010

Reizigers vanuit het Noorden en Oosten van Nederland reizen in 2010 in veel gevallen één tot vijf minuten sneller naar en van de Randstad. ProRail, NS, de regionale vervoerders en verschillende goederenvervoerders hebben overeenstemming bereikt over het nieuwe spoorboekje dat op 13 december ingaat.

De tijdwinst is volgens ProRail vooral te danken aan de goede samenwerking en slimmer plannen. Zo stoppen treinen soms iets minder lang op stations, zodat ze sneller kunnen doorrijden. Alle overstapaansluitingen blijven hierbij gehandhaafd. Volgend jaar zijn er ongeveer 3,1 miljoen ‘treinritten’ over het Nederlandse spoor gepland.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.