sir pfeiffer opnieuw in brouwersplein battle

Sir Pfeiffer and the Yo’ Mama Jokes, winnaar van de publieksprijs in 2008, is uitgenodigd om ook dit jaar deel te nemen aan de Brouwersplein Band Battle op donderdagavond 27 augustus tijdens Stöppelhaene. Vier bands strijden die avond op twee podia op de Grote Markt en de Plas in Raalte om de eer en de glorie. Alle deelnemende bands hebben op de één of andere manier affiniteit met Raalte.

Naast Sir Pfeiffer, dat met scheurende gitaarpartijen en vette drums echte rockklassiekers ten gehore brengt, maken ook The Muffties, Sence of Urgency en Stagecoach hun opwachting op de tweede editie van de Brouwersplein Band Battle. Vanaf 20.00 uur zal iedere band, afwisselend op het podium op de Grote Markt en op de Plas, een optreden van drie kwartier verzorgen. Het publiek kan ’s avonds haar favoriete band belonen met een stem, geldig voor de publieksprijs.

Ook zal er donderdagavond een echte vakjury aanwezig zijn, waarvan de namen in later stadium bekend worden gemaakt. Het juryverslag wordt rond 23.30 uur verwacht. De winnaar van de Band Battle zal tegen 23.50 uur nog eenmaal optreden op het podium op de Grote Markt. De Brouwersplein Band Battle is een samenwerking van de horeca op de Grote Markt en de Plas in Raalte en wordt georganiseerd door Cheap Bookings van Ruud Hendriks. Net als vorig jaar is de Band Battle gratis te bezoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.