scouting raalte wint stoppelhaene optocht

Noordeind uit Sleen met ‘Aardewerk’ werd ook eerste, met vier punten minder (202,5 punten). De Haar is de mooist versierde straat van Raalte.

A-categorie

2e. De Boerschop Luttenberg – Is ’t graan van de ‘akker’

2e. Den Hool-Holsloot – Een terugblik

3e. De Haar Raalte – Een rondje Raalte

3e. Achtkamp Oosterhesselen – De land- en tuinbouw

3e. Achtkamp Zweeloo – Agrarisch Friesland

3e. ’t Erve Welsum – Trots op ’t Erve

3e. Achtkamp Dalen – Agrarisch Groningen

B-categorie

1e. Roalter Wille – Allemaol Peerdevolk

1e. Familie Booijink – Koninklijke stoet dut Raalte goed

2e. De Schutse – Onze kanjers zingen het hoogste lied

3e. Göbelstraat – Klompen

3e. Werkgroep Ontwikkelingssamenwerking – 40 jaar oogstgave

C-categorie

1e. Familie Overmars – As een haene uut Wieje in Roalte kreit

1e. N35 Rechtdoor Hogeweg – Onze toekomst is niet florissant

2e. Tewiekoekoe – Kiek uut veur oaverstekkende koei’n

Kinderoptocht

Eerste in de categorie kinderpraalwagen: Teun Groote Schaarsberg, Danylo en Kailey Klein Douwel, Suus en Babs Nijboer, Kim, Joy, Sam Nijland, Lynn Rekveld, Anouk en Isa Rienties, Linde Schrijver Bo, Stan en Lieke Velthausz, Demi en Timo Vrijdag, Femke en Emma Wispels. Eerste in de categorie wagentjes en skelters: Daan en Bente Haarman en Naomi Mensink en Yolanthe en Amber Nijboer. Eerste in de categorie fietsers: Isabel Mewe en Emma Hofstede.

Straatversiering

De Haar is met Stöppelhaene de mooist versierde straat van Raalte. De jury van de commissie Verlichting & Versiering dicht de tweede prijs toe aan Schoolstraat. De Göbelstraat en Gieteling (8 woningen) delen de derde prijs. De Herinckhave en Gieteling (17 woningen) eindigen op de vierde plaats. De vijfde prijs is voor Westdorplaan, Burgemeester Kerssemakersstraat en de Knapenveldsweg.

De bewoners van de Florens Radewijnsstraat 4 en de Nieuwe Deventerweg 18 hebben volgens de jury hun gevels het mooist versierd. Winnaar van de tweede prijs zijn Verheydenstraat, Zwanewoerd 1 en Monumentstraat 60. De derde prijs gaat naar Burgemeester Kerssemakersstraat 28 en Schouwenhage 22. De Blekstraat 20, Klompstraat 14 en Singraven 5 eindigen als vierde. En de vijfde prijs is voor De Braak 24 en verpleeghuis De Hartkamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.