schutte sponsort reggestreek rallyradio

Voor de komende twee rallyjaren zal het Lemelerveldse bedrijf Schutte Informatisering de Reggestreek Rallyradio sponsoren. Het contract daarvoor is donderdag in Lemelerveld getekend door Gerard Tijink, algemeen directeur van Schutte Informatisering, en Bé Nijmeijer, interim voorzitter van Reggestreek Radio.

Ruim tachtig procent van de ruim honderd medewerkers van Schutte Informatisering is rallyminded, waardoor het sponsoren van Reggestreek Radio dan ook als goede aanvulling wordt gezien naast het sponsoren van de Hellendoorn Rally. Reggestreek Radio maakt al een aantal jaren speciale radio-uitzendingen tijdens de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally, waarbij van beide rallydagen verslag wordt gedaan door ruim twintig verslaggevers en technici. Iedere zaterdag rond 15.30 uur is het Rallyjournaal te volgen via Reggestreek Radio.

Beide partijen kijken uit naar een goede samenwerking, maar zeker ook naar een fantastisch rallyevenement. Dit jaar is de Hellendoorn Rally in het weekend van 18 en 19 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.