regenboog en gouden eikel versieren straat

Het was ons donderdag al opgevallen dat er meer actie verstopt zit in de panelen die Raalte dezer dagen sieren. Krijgen we van de zijde van de Westdorplaan een bevestiging toegezonden.

De bewoners van de Westdorplaan 80, 82, 84, 86 en 88 lijken op het oog een mooie regenboog gemaakt te hebben, maar wie beter kijkt ziet dat de verbeelding meer de lading heeft van een politieke spotprent. We komen een gouden eikel tegen.

Even uitleg gevraagd aan bewoner Germo Temmink. “Onder aan de regenboog zie je een pot met goud staan”, vertelt Germo. “In Raalte staat er een goudhaantje onder en aan de andere kant de gouden eikel.” Een regenboog dus met twee uitersten. De versiering leverde de Westdorplaanbewoners de tweede prijs op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.