Home / archiefcentraal / ram houdt 26ste stoppelhaenetoertocht

ram houdt 26ste stoppelhaenetoertocht

De motorclub RAM Raalte houdt zaterdag 29 augustus weer een toertocht voor klassieke motoren en scooters (bouwjaar voor 1980) tijdens Stöppelhaene. Dit jaar is het de 26ste keer dat de Stöppelhaenetoertocht wordt georganiseerd.

De motorrijders verzamelen zich tussen 9.30 en 10.30 uur op de Domineeskamp in Raalte. Een ieder die de motoren wil bezichtigen is hier van harte welkom. De toertocht van zo’n 90 kilometer door Salland start om 11.00 uur. De route loopt eerst richting Broekland en Wijhe. De middagstop is in Lierderholthuis bij Café d’Olde Wettering, waar de deelnemers koffie met krentenbrood wordt aangeboden. Na de pauze gaan de motoren verder via Heino, Hoonhorst en Lemelerveld.

De tocht eindigt rond 14.30 uur op de Domineeskamp, waar de motoren opgesteld worden en door het publiek bekeken kunnen worden. Daar zal door de Oogstkoningin de beker worden uitgereikt aan de mooiste en tevens meest bijzondere motor van de dag. Meer info zie www.ramraalte.nl of bel 0572-360611.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.