Home / archiefcentraal / racingteam hageveld op rizla racing days

racingteam hageveld op rizla racing days

Het Köbo Motorketting.nl Racingteam Hageveld uit Luttenberg reist komend weekend af naar het circuit van Assen om deel te nemen aan race tien van het ONK Dutch Superbikes, tijdens de Rizla Racing Days.

Het is nu al duidelijk dat er een heel zwaar deelnemersveld aan de start zal staan, met veel EK- en IDM-coureurs. “Die willen zich natuurlijk laten zien op een evenement als de Rizla Racing Days. Zij zien dit evenement ook als goede oefening voor de IDM race in Assen over enkele weken”, aldus de Luttenbergers. Ook Michael Schumacher, hobby-matig actief in het IDM, had zich ingeschreven voor de ONK race dit weekend, maar kan doordat hij zijn rentree maakt in de Formule 1 (als vervanger van Felipe Massa) niet meedoen.

Op de racedag (zondag) is de entree gratis. Je hoeft alleen van te voren een toegangskaart uit te printen! Er zijn veel demonstraties te zien op het gebied van karten, autosport en motorsport. Zo zal onder andere het Rizla Suzuki MotoGP team, met Chris Vermeulen en Loris Capirossi, haar kunsten vertonen op de baan! De Superbike race begint om 11.30 uur. Voor het volledige programma en de gratis toegangskaarten kijk op www.rizla.nl. “Hopelijk kunnen onze fans – naast het Luttenbergs Feest – nog even tijd vrij maken om langs te komen. En anders zien wij iedereen zondagavond in de feesttent!”

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.