raaltese biedt stageplaats in suriname aan

Lindsay Goossens is voor een kamp in de Surinaamse jungle op zoek naar een stagiaire die kan ondersteunen bij allerhande werkzaamheden. De ex-Raaltese woont inmiddels alweer een jaar in Suriname, waar ze een vakantiekamp runt in het leefgebied van de indianen. Na het overlijden van de eigenaar van het kamp (Lindsays vriend) is het kamp in verval geraakt door plunderingen en moeder natuur. Inmiddels is het weer geschikt voor toerisme, maar er is nog veel werk te verzetten.

“Om de volgende stap te kunnen maken om een continue stroom gasten te kunnen genereren, kunnen we wel een paar extra handen gebruiken”, aldus Lindsay vanuit Suriname. “Zelf ben ik voor media-doeleinden werkzaam in de stad en kan ik niet dagelijks bij de werkzaamheden op het kamp betrokken zijn. Voor een gestroomlijnde opzet van de werkzaamheden ben ik dus op zoek naar iemand die me hierbij kan ondersteunen. Je werk gedeeltelijk in de stad en gedeeltelijk op het kamp. De taal is gewoon Nederlands.”

Je werkzaamheden op het kamp, je verblijft er in eerste instantie voor een periode van drie maanden, zijn zeer divers. Zo help je mee de communicatie en marketing te verbeteren, zal je het personeel trainen en begeleiden, verzin je nieuwe activiteiten voor het vakantiekamp en ben je verantwoordelijk voor de opzet van een logistiek systeem. Doorzettingsvermogen, een avontuurlijke instelling en zelfstandigheid is vereist. Het hebben van een rijbewijs is een absolute pré.

Geïnteresseerd, neem dan contact op met Linday op e-mailadres goossens_lins@hotmail.com. Zij is van 29 augustus tot en met 18 september in Nederland en kan dan persoonlijk één en ander toelichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.