Home / archiefcentraal / raalte in gesprek over n35 in tunnelbak

raalte in gesprek over n35 in tunnelbak

De optie om de N35 ter hoogte van Raalte door een overdekte tunnelbak te leggen is door het college van burgemeester en wethouders niet rigoureus van tafel geveegd. “Wij zijn hierover inmiddels in gesprek met de provincie Overijssel”, schrijft het college in een reactie op de brief van de Raalter VVD-fractie.

De VVD vroeg het college, in de aanloop naar de bespreking in het najaar over een tracékeuze voor de N35, de technische en financiële mogelijkheden van een tunnelbak op hoofdlijnen in beeld te brengen. “In oktober staat de behandeling van de N35 gepland in de gemeenteraad. Vooruitlopend hierop hopen wij via de provincie Overijssel op hoofdlijnen informatie over een tunnelbak te ontvangen. Zodra wij meer info hebben, zullen wij hierover berichten”, aldus het college.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.