ponyclub heeten schittert in luttenberg

Ponyclub Heeten kijkt zeer tevreden terug op de Overijsselse regiokampioenschappen, die zaterdag in Luttenberg werden gehouden. Britt Wigink werd met Kenza kampioen in de klasse D/L1 dressuur en Sanne Wichers Schreur werd met Sarajevo Z reserve kampioen in de klasse E/L1 dressuur.

Het Heetense viertal in de categorie D/E (Eline Nijenkamp, Mijke Nijenkamp, Jolette Groot Zwaaftink en Sanne Wichers Schreur) leverde in Luttenberg een grote prestatie door reservekampioen te worden. Verder eindigde het viertal in de categorie A/B (Eline Karstanje, Maureen Schreijer, Bente Karstanje, Rianne Beltman en Jasper Groot Zwaaftink) op een welverdiende tweede plaats. Dit alles onder de goede begeleiding van instructeur Raymond Kamphuis.

En of dat alles nog niet genoeg was, won PC Heeten ook met grote voorsprong het verenigingskampioenschap. Voor dit kampioenschap kwamen voor PC Heeten de volgende springers in actie: Carmen Nijenkamp, Jasper Groot Zwaaftink, Bente Karstanje en Sanne Wichers Schreur. En voor de dressuur streden mee: Britt Wigink, Eline Karstanje, Maureen Schrijer en Mijke Nijenkamp.

Op zaterdag 29 augustus mogen het viertal categorie D/E en het winnende team van het verenigingskampioenschap deelnemen aan het NK in Ermelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.