Home / archiefcentraal / paard te water aan poedenmansdijk heeten

paard te water aan poedenmansdijk heeten

Paniek in Heeten, dinsdagochtend aan de Poedenmansdijk. Iets na elven raakte daar een paard met koets te water, waarna de brandweer er aan te pas moest komen om het dier te bevrijden. Hoe de combinatie in het Overijssels Kanaal heeft kunnen belanden, is niet bekend.

Met hulp van het ‘haakarm voertuig’ van de Deventer brandweer heeft de brandweer van Heeten het dier en de koets uit het water gekregen, zo melden onze collega’s van RegioSalland. Bij het ter water raken van de koets raakte gelukkig niemand gewond. Ook het paard maakt het inmiddels weer goed.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.