optreden torenkoor kampen in t lommerrijk

Het Torenkoor Kampen combineert zondag 23 augustus show en zang in Amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg. Het koor heeft zich ontwikkeld tot een samenstelling die niet alleen liederen ten gehore brengt, maar ook een stuk show in de voorstelling opvoert. Hierdoor is het koor bekend geworden in de regio en wordt het op diverse feesten uitgenodigd. Het optreden in Luttenberg start zondag om 14.30 uur.

Het repertoire dat het Torenkoor brengt, bestaat uit Hollandse liederen uit vroegere tijden, maar ook hedendaagse meezingers worden gebracht, al dan niet voorzien van een act. Met veel gevoel voor humor en show worden in Luttenberg onder meer liedjes als ’t Kleine café aan de haven, Hij was maar een clown, Avondrood en andere meezingers opgevoerd. Het koor wordt ondersteund door instrumenten zoals een accordeon en drums.

Een kaartje voor het optreden in het Luttenbergse theater kost 4 euro per persoon en is in de voorverkoop te bestellen via de site van het amfitheater. Kinderen tot en met 13 jaar hebben gratis entree. Amfitheater Het Lommerrijk ligt in het Pastoorsbos achter verzorgingstehuis Maria Oord en is het bereiken via het Kerkpad of de Harmelinkstraat. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar Elckerlyc aan de Butzelaarstraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.