opnieuw ludieke staatslotenactie smulbaai

Wie bij gemakswinkel De Smulbaai in Heino zowel in september als in oktober een heel Staatslot koopt, maakt kans op een geheel verzorgd feest voor dertig personen aangeboden door Oortwijn Heino. Dit feest vindt plaats op het adres van de winnaar.

De Smulbaai uit Heino heeft wel iets met bijzondere acties, waarbij collega-ondernemers uit het dorp en/of de gemeente Raalte worden betrokken. De nieuwste vondst van eigenaar John van der Vegt is geformuleerd op staging2.verderfeestenbijjouthuis.nl.

Het initiatief van de Heinose ondernemers heeft de goedkeuring gekregen van de Staatsloterij, die het omschrijft als een unieke actie. De Staatsloterij is zelfs bereid om iemand af te vaardigen, die op 12 oktober in Heino de trekking zal verrichten. Iedereen die op de speciale flyer de lotnummers van september en oktober heeft ingevuld, komt in aanmerking voor het feest.

Geheel verzorgd betekent bij Oortwijn Heino dat de winnaar zich geen enkele zorgen hoeft te maken. De gasten worden eerst ontvangen met koffie en gebak en daarna is er bier uit de tap, wijn, frisdrank en Nederlands gedestilleerd en een hapjesbuffet. Voor tafels en stoelen wordt gezorgd en mocht het nodig zijn, is er ook een partytent beschikbaar. “Wie deze actie wint, hoeft niets te doen. De spullen worden gebracht en alles wordt na afloop weer opgehaald. Afwassen is dus niet nodig”, aldus Van der Vegt en Erwin Beumer van Oortwijn Heino.

“Die titel is gekozen om het zomergevoel nog wat te verlengen. Het is een leuke actie voor particulieren, maar ook voor bedrijven, verenigingen, buurten en vriendengroepen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.