opknapbeurt blekkerhoek in volle gang

De gemeente Raalte is nog altijd druk met de grootscheepse opknapbeurt van de Raalter wijk Blekkerhoek. Hoofddoel van de werkzaamheden is het verbeteren van de woonomgeving. Zo wordt er veel aandacht geschonken aan het groen in de wijk, komen er meer parkeerplaatsen, nieuwe speelvoorzieningen en wordt de riolering aangepast.

Voor de herinrichting van de Blekkerhoek werkt de gemeente nauw samen met Salland Wonen. De woningcorporatie vindt het belangrijk dat de wijk straks voldoet aan het Politiekeurmerk Veilige Wijk. Om het keurmerk te verkrijgen, is de verwachting dat straks alleen de huurwoningen van Salland Wonen aan de gestelde eisen moeten voldoen. Toch worden ook de bezitters van koopwoningen actief benaderd om hun woning aan de gestelde eisen te laten voldoen. Aangezien het keurmerk geldt voor de gehele wijk, dient uiteraard wel het openbaar gebied (verlichting, situering bomen) aan de gestelde eisen te voldoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.