openluchtspel bij de molen in dijkerhoek

De historische molen ‘De Hegeman’ in Dijkerhoek vormt de komende weken het decor voor enkele uitvoeringen van een openluchtspel van het Dijkerhoeks Amateur Toneel. Het toneelspel wordt uitgevoerd op de volgende data: 28, 29 en 30 augustus en 3 en 5 september.

De voorstelling op vrijdag 28 augustus is reeds uitverkocht. Op zaterdag 29 augustus is er na afloop een schuimparty voor jong en oud. De laatste voorstelling op 5 september wordt afgesloten met een grote feestavond voor bezoekers en spelers.

De molen vormt niet alleen het middelpunt van de buurtschap, maar ook van twee verhaallijnen die zich in twee verschillende tijden afspelen. Namelijk in het heden, het jaar 2009, met haar jeugd die rondhangt bij de zogenaamde keet. En over het jaar 1890, de tijd dat de molen werd opgericht. Verschillende tijden, maar ook tijden met overeenkomsten. Want wat zich meer dan honderd jaar geleden afspeelde, kan heden ten dage nog steeds een veelbesproken onderwerp zijn… Het stuk is gebaseerd op historische feiten, maar handelt ook over intriges, integratie en een onmogelijke liefde.

Molen De Hegeman is te vinden aan de Dijkerhoekseweg 22 in Dijkerhoek. Aanvang is telkens om 20.30 uur. Het terrein is elke avond geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten 10 euro, kinderen tot en met 12 jaar 5 euro. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk. Voor meer informatie hierover en een overzicht van alle voorverkoopadressen zie staging2.openluchtspel-dijkerhoek.nl. Als je de kaarten online bestelt, maak je ook kans op een vakantie bij Landal Greenparcs Twennaarsveld in Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.