ook grotenhuis tevreden over race in assen

Net als Rik Lenters van het Lemelerveldse Serco Racingteam kijkt ook de Luttenbergse coureur Jarco Grotenhuis van het Köbo Motorketting.nl Racingteam Hageveld tevreden terug op het afgelopen raceweekend. Op het circuit van Assen werd hij zondag bij de Rizla Racing Days in de tiende race voor het ONK in de Dutch Superbikes uiteindelijk 27ste.

Jarco Grotenhuis: “Na zo’n weekend kijk ik maar niet al te veel naar de uitslag. Ik kijk liever naar mijn rondetijden en die waren goed. Zonder gastrijders was ik weliswaar achttiende geworden en dat klinkt wat mooier. Maar ach, het is ook wel mooi om zoveel goede coureurs aan het werk te zien. Ik kan er alleen maar van leren. En als ik kijk wie er nog achter mij zijn geëindigd, dan mag ik zeker tevreden zijn. We hebben tot nu toe een goed seizoen en ik weet dat er voor de laatste twee races nog meer in zit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.