ongeval n348 bij oversteek raalte noord

Op de Ommerweg (N348) tussen Raalte en Lemelerveld zijn donderdagmiddag rond 16.30 uur opnieuw twee auto’s op elkaar geknald, ter hoogte van de kruising Ommerweg/Steege.

Een automobilist in een Volkswagen Caddy stak, via de Steege, de Ommerweg over en zag daarbij een auto, die vanuit de richting Lemelerveld kwam, over het hoofd. De hulptroepen werden ingeschakeld vanwege een ongeval met letsel, maar volgens enkele omstanders was er niemand zwaar gewond. Het verkeer werd enige tijd omgeleid. Het verkeer in de richting Lemelerveld kon rond 17.00 uur weer verder over het normale traject. Op dat moment werd het verkeer richting Raalte nog omgeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.