officiele opening van sporthal luttenberg

Ter ere daarvan zijn er zaterdag 5 en zondag 6 september diverse speciale activiteiten.

Het officiële gedeelte (alleen voor genodigden) begint zaterdag om 15.00 uur. Om 18.00 uur vertrekt er een grote luchtballon vanaf het complex. ’s Avonds staat er vanaf 20.30 uur een grote feestavond op het programma. Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen bij de bouw van de hal en hun partners zijn welkom.

Het zondagprogramma staat in het teken van diverse sporten. Zo worden er tal van voetbalwedstrijden gespeeld. Om 9.30 uur begint de derby SDOL 5 – Haarle 5. Om 11.30 uur volgt de wedstrijd SDOL Dames 1 – Mariënheem Dames 2. Om 12.30 uur staat de wedstrijd SDOL oud D1 tegen HOC C1 op het programma. In dat laatste team speelt onder andere oud-Luttenberger Aaron Tingen. Hij mag het met zijn nieuwe team opnemen tegen zijn oude teamgenoten. Om 14.00 uur start de competitie voor het eerste van SDOL. De heren spelen thuis tegen Vilsteren 1. De entree is gratis.

Maar er wordt niet alleen gevoetbald. De kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen van 10.00 tot 11.30 uur apenkooien in de sporthal. Om 11.00 uur volgt een demonstratie koersbal door de Mozaïekrollers uit Lemelerveld. Om 11.30 uur kun je ook kijken naar een volleybalwedstrijd. Om 13.00 uur nemen de handbalsters de sporthal officieel in gebruik. Dames 1 van SDOL speelt dan vriendschappelijk tegen DSVD 2 uit Deurningen. Om 14.30 uur begint een demonstratie streetdance voor alle meiden en jongens. Iedereen mag meedoen. Vanaf 15.30 uur mag de jeugd zaalvoetballen. Tot 16.00 uur zijn de 6-jarigen en de F-jeugd aan de beurt, tot 16.30 uur de D- en E-jeugd en vanaf dan de B- en C-jeugd.

Ook voor een vrolijke noot is gezorgd. Om 15.45 uur wordt het derde team van SDOL geknipt door de dames van Karin Hairstyling uit Heeten. Tijdens de viering van het 75-jarig bestaan van SDOL hebben de heren namelijk een winnend bod uitgebracht op een kappersbon voor het hele team. Iedereen is die zondag welkom. Een kopje koffie of thee wordt je aangeboden. Voor de kinderen staat er ranja klaar. Buiten kan de jeugd zich bovendien uitleven op een springkussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.