noodverordering in salland niet gebruikt

De politie IJsselland is buiten gewoon tevreden over het verloop van het bezoek van Koningin Beatrix aan Dalfsen, Ommen en Raalte. De inzet van ruim 200 extra politiemensen boven de normale sterkte heeft er toe bijgedragen dat het een zeer plezierig volksfeest is geworden.

Een politiewoordvoerder: “Er hebben zich geen calamiteiten voorgedaan. De koningin, die zichtbaar genoot van alle aanwezigen, gaf het gevoel van oprechte betrokkenheid weer. De noodverordening die de burgemeesters hadden uitgevaardigd als extra preventieve maatregel kon gelukkig ongebruikt blijven. Samengevat een fantastische (Koninginne)dag voor Overijssel.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.