Home / archiefcentraal / noodverordering in salland niet gebruikt

noodverordering in salland niet gebruikt

De politie IJsselland is buiten gewoon tevreden over het verloop van het bezoek van Koningin Beatrix aan Dalfsen, Ommen en Raalte. De inzet van ruim 200 extra politiemensen boven de normale sterkte heeft er toe bijgedragen dat het een zeer plezierig volksfeest is geworden.

Een politiewoordvoerder: “Er hebben zich geen calamiteiten voorgedaan. De koningin, die zichtbaar genoot van alle aanwezigen, gaf het gevoel van oprechte betrokkenheid weer. De noodverordening die de burgemeesters hadden uitgevaardigd als extra preventieve maatregel kon gelukkig ongebruikt blijven. Samengevat een fantastische (Koninginne)dag voor Overijssel.”

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.