nog plaatsen vrij bij weerbaarheidstraining

In tegenstelling tot bij de meiden (vol) zijn er bij de jongensgroep nog enkele plaatsen vrij voor de weerbaarheidtraining ‘Basis Power’. Dus, zit jij na de zomervakantie in groep 7 of 8 van het basisonderwijs en woon je in de gemeente Olst-Wijhe? Geef je dan op voor de weerbaarheidstraining ‘Basis Power’. Vanaf maandag 7 september gaat de training bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe weer van start.

De weerbaarheidstraining wordt georganiseerd door Landstede Welzijn in samenwerking met Energy-Motion uit Deventer. De training is op maandag van 16.15 tot 17.15 uur voor meiden en van 17.45 tot 18.45 uur voor jongens. De cursus bestaat uit elf lessen, één ouder-avond en één ouder-eindgesprek. De cursus is in ’t Olde Postkantoor, aan de A. Geertsstraat 39 in Olst. De eigen bijdrage voor de cursus is 75 euro.

Pesten, groepjes die elkaar afzeiken, ruzies… In de groepen 7 en 8 gaat het er soms best heftig aan toe. Niet zo gek dus dat je je dan knap onzeker kunt voelen. De één wordt daardoor verlegen, de ander doet juist stoer. Deze cursus helpt je af te vragen wat je zelf wilt en dat ook duidelijk te maken aan anderen. En zelfs als het op vechten aankomt, weet jij hoe je je moet verdedigen. De cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en alleen de dingen te doen die jij wilt. Je leert om te gaan met bijvoorbeeld groepsgedrag, vriendschappen, pesten en seksualiteit.

Wil je graag meer weten of je opgeven? Bel Landstede Welzijn (0570-562529) of mail naar welzijnolstwijhe@landstede.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij Landstede Welzijn Olst-Wijhe in ’t Olde Postkantoor in Olst. Na opgave ontvang je een aanmeldingsformulier en een lijst met de cursusdata.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.