nog geen topdrukte op dinsdag bij de tippe

Daar was het dinsdag, de eerste echt warme dag, een drukte van jewelste. Jong en oud genoot de hele dag zichtbaar van het mooie weer en de verkoeling van het zwembadwater. De Tippe is de komende dagen van 06.45 tot 20.00 uur geopend.

Toch was de drukte van dinsdag niet extreem. “We hadden 887 bezoekers en dat is voor een dag als gisteren eigenlijk normaal te noemen”, vertelt het zwembadpersoneel ons. “De komende drie dagen, als de temperatuur echt oploopt, verwachten we eigenlijk nog wel veel meer gasten. Ook vandaag loopt het al mooi door. Volledige gezinnen en moeders met kinderen weten de weg naar Heino al weer goed te vinden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.