Home / archiefcentraal / nog geen topdrukte op dinsdag bij de tippe

nog geen topdrukte op dinsdag bij de tippe

Daar was het dinsdag, de eerste echt warme dag, een drukte van jewelste. Jong en oud genoot de hele dag zichtbaar van het mooie weer en de verkoeling van het zwembadwater. De Tippe is de komende dagen van 06.45 tot 20.00 uur geopend.

Toch was de drukte van dinsdag niet extreem. “We hadden 887 bezoekers en dat is voor een dag als gisteren eigenlijk normaal te noemen”, vertelt het zwembadpersoneel ons. “De komende drie dagen, als de temperatuur echt oploopt, verwachten we eigenlijk nog wel veel meer gasten. Ook vandaag loopt het al mooi door. Volledige gezinnen en moeders met kinderen weten de weg naar Heino al weer goed te vinden.”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.