Home / archiefcentraal / nog 19 dagen en dan heel heeten wacht af

nog 19 dagen en dan heel heeten wacht af

Het betreft een bord met een groot vraagteken met daarbij de vermelding ‘nog 19 dagen’. Wat dan? Gaan de kids dan weer naar school? Moeten de bouwvakkers dan weer aan de slag? Begint dan de Stöppelhaeneweek? Of is dit het begin van een PR-campagne van de Heetense Ponyweek?

Niemand in Heeten schijnt het te weten. Over negentien dagen is het namelijk maandag 24 augustus en dat lijkt toch gewoon een normale maandag te zijn. Een anonieme inzender van bijgaande foto heeft ons in ieder geval beloofd het vraagtekenmysterie goed in de gaten te houden. We krijgen vanzelf bericht wanneer er meer nieuws is. Tot die tijd houdt het bord ons, en ongetwijfeld heel Heeten, erg nieuwsgierig. In ieder geval de 24ste nog maar even vrij houden in de agenda.

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.