nijhof installatietechniek opent digitale shop

Hoewel de busjes van het Broeklandse bedrijf iedere dag in alle hoeken van Noord- en Oost-Nederland bij allerlei projecten te vinden zijn, heeft Nijhof Installatietechniek van oudsher nog een hechte band met de particulier. Nijhof Installatietechniek heeft iets met de consument. Dat verklaart de aanwezigheid van een eigen showroom en het feit dat ze bij Nijhof over een goed geoutilleerd magazijn beschikken. Een nieuwe digitale webshop is een mooie uitbreiding daarop.

Stel: Je cv-ketel heeft het einde van zijn levensduur bereikt, dus is het zaak om uit te kijken naar een nieuw exemplaar. Ben jij even blij dat Nijhof Installatietechniek net een webshop is begonnen. “Een sterk punt van ons bedrijf”, aldus Angelique Nijhof en Izak Hiemstra. “De meeste artikelen hebben we namelijk op voorraad. Hierdoor kunnen we garanderen dat een bestelling geplaatst voor 18.00 uur, de volgende dag kan worden geleverd.” Bestellingen na 18.00 uur hebben een uitlevertijd van twee werkdagen.

De webshop is puur gericht op de consument. Die hoeft zich geen zorgen te maken over allerlei moeilijke technische snufjes, want het is allemaal bijzonder gebruiksvriendelijk ingericht. In een aantal stappen wordt de klant geleid naar het product waarvoor hij of zij belangstelling heeft. Wie op het gewenste product klikt, krijgt een uitgebreide beschrijving te zien. Aan de hand daarvan wordt bepaald of het artikel wel of niet wordt besteld.

Een online shop is tegenwoordig een belangrijk middel om de klant te bereiken. Eén van de middelen bij Nijhof, want Angelique en Izak geven aan dat de deur bij hen nog altijd open staat. “De webshop zal nooit de vervanger worden van persoonlijk contact. Zie het maar als een uitstekende aanvulling”, aldus het tweetal. Tot slot wordt gemeld dat er inmiddels ook een pinautomaat is aangeschaft, zodat een bestelling uit de webshop bij het afhalen direct kan worden afgerekend.

De webshop is te vinden via staging2.nijhof-broekland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.