Home / archiefcentraal / nieuwe hondencursussen kringgroep vdh

nieuwe hondencursussen kringgroep vdh

Kringgroep VDH Raalte start donderdag 3 september weer met gehoorzaamheidscursussen voor puppies, jonge honden en volwassen honden van alle rassen. De cursussen zijn bestemd voor honden van minimaal tien weken oud. Locatie is het terrein aan de Hooilandweg in Raalte.

De puppycursus is bestemd voor honden van tien weken tot zes maanden. In deze cursus wordt met name aandacht besteed aan de basiselementen van de opvoeding en de omgang met soortgenoten. De gehoorzaamheidscursus is voor honden vanaf zes maanden. Dit is een cursus waarbij de nadruk duidelijk ligt op het trainingsaspect. Er wordt aandacht besteed aan het wandelen zonder trekken, het komen, volgen, zitten en liggen. Ook is er aandacht voor socialisatie en gedragsproblemen. Tijdens de gratis koffie of thee in de kantine wordt ingegaan op allerlei problemen, die zich bij de opvoeding kunnen voordoen.

De cursussen starten op donderdag 3 september en worden op tien avonden gegeven van 19.00 tot 20.00 uur. Deelname kost 45 euro, inclusief koffie en thee. Voor opgave en/of vragen kun je bellen met Jos Timmer (0572-372683) of met Patrick Ogink (06-12142669). Zie ook: www.kringgroepraalte.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.