nieuwe docenten bij muziekschool salland

Muziekschool Salland heeft het vertrek van twee docenten vlug weten op te vangen. Jesse Oosterwechel uit Raalte en Peter Hendriks uit Zwolle zullen Rogier Grosman (toetsen) en Reinout Vrijhoef (gitaar) vervangen, die beide een baan aangeboden hebben gekregen aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

De 18-jarige Oosterwechel was al langer als gitaardocent actief binnen Muziekschool Salland. Voor Hendriks wordt het een nieuwe ervaring. Met ingang van september zal hij muzieklessen voor keyboard en piano verzorgen. Naast toets- en gitaarlessen, kun je bij de muziekschool ook terecht voor klarinet, drums en saxofoon. Voor meer informatie, tarieven en aanmelding kun je terecht op staging2.muziekschoolsalland.nl, of bel met 06-22717404.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.