Home / archiefcentraal / nieuwe docenten bij muziekschool salland

nieuwe docenten bij muziekschool salland

Muziekschool Salland heeft het vertrek van twee docenten vlug weten op te vangen. Jesse Oosterwechel uit Raalte en Peter Hendriks uit Zwolle zullen Rogier Grosman (toetsen) en Reinout Vrijhoef (gitaar) vervangen, die beide een baan aangeboden hebben gekregen aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

De 18-jarige Oosterwechel was al langer als gitaardocent actief binnen Muziekschool Salland. Voor Hendriks wordt het een nieuwe ervaring. Met ingang van september zal hij muzieklessen voor keyboard en piano verzorgen. Naast toets- en gitaarlessen, kun je bij de muziekschool ook terecht voor klarinet, drums en saxofoon. Voor meer informatie, tarieven en aanmelding kun je terecht op www.muziekschoolsalland.nl, of bel met 06-22717404.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.