monstertrucks verpletteren lemelerveld

De Feestweek Lemelerveld had met de stuntcrew van MX Action Group, onder leiding van Peter Delporte, een primeur in Nederland. Nooit eerder verzorgde de stuntploeg in ons land een volledige show.

Hoogtepunten waren de 180 en 360 graden spins op het wegdek van bijna zes meter breed. Met twee auto’s naast elkaar werden deze stunts herhaald. Spectaculair was het autorijden op twee wielen, waarbij ook nog een surplace werd gemaakt en een draaicirkel op de weg. De motoren droegen met wheelies en sprongen aan het spektakel bij. Letterlijk verpletterend was het optreden van twee monstertrucks die natuurlijk geen spaan heel lieten van de autowrakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.