Home / archiefcentraal / michel tielbeke naar deaflympics in taiwan

michel tielbeke naar deaflympics in taiwan

Michel Tielbeke vertrekt dinsdag naar Taipei (Taiwan), om deel te nemen aan de 21ste editie van de Summer Deaflympics. Dit is hét multisportevenement voor dove atleten en komt, afgezien van de naam en faam, overeen met de Olympische Spelen. Evenals de Spelen worden de Deaflympics om de vier jaar gehouden.

Tielbeke, die als zwemmer ook al deel heeft genomen aan de Paralympics, komt op maandag 7 september voor het eerst in actie. Hij zwemt dan de 100 meter vlinderslag en de 4×200 meter vrije slag. Op woensdag 9 september zwemt de Raaltenaar de 50 meter rugslag en de 4×100 meter wisselslag. Vrijdag komt hij uit op de 50 meter vlinderslag; zaterdag op de 200 meter wisselslag, 100 meter rugslag en de 4×100 meter vrije slag; zondag op de 200 meter vlinderslag.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.