meer fotos van gezellig daggie old heino

Wat goed is, komt snel! Dat spreekwoord is eigenlijk al jaren van toepassing op het Daggie Old Heino, de grote trekpleister in het zaterdagprogramma tijdens de Pompdagen. Vanaf de allereerste keer dat het evenement werd georganiseerd, was het centrum van Heino druk bevolkt met toeristen, dagjesmensen en uiteraard de lokale bevolking. Zo ook deze zaterdag, toen de weersgoden bovendien zeer gunstig gezind waren.

Tienduizenden bezoekers struinden zaterdagmiddag de vele kraampjes met oude ambachten en kunstzinnige uitingen af. Ze genoten van de presentaties van het Heinose verenigingsleven, de uitgebreide rommelmarkt en optredens van allerlei diverse straatartiesten. In de middag vond de legendarische Sallandse Talentenjacht plaats. Zonder Willie Oosterhuis, maar wel gewoon met Ronald Nijboer, verkleed als Theo Tap.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.