Home / archiefcentraal / meer fotos van gezellig daggie old heino

meer fotos van gezellig daggie old heino

Wat goed is, komt snel! Dat spreekwoord is eigenlijk al jaren van toepassing op het Daggie Old Heino, de grote trekpleister in het zaterdagprogramma tijdens de Pompdagen. Vanaf de allereerste keer dat het evenement werd georganiseerd, was het centrum van Heino druk bevolkt met toeristen, dagjesmensen en uiteraard de lokale bevolking. Zo ook deze zaterdag, toen de weersgoden bovendien zeer gunstig gezind waren.

Tienduizenden bezoekers struinden zaterdagmiddag de vele kraampjes met oude ambachten en kunstzinnige uitingen af. Ze genoten van de presentaties van het Heinose verenigingsleven, de uitgebreide rommelmarkt en optredens van allerlei diverse straatartiesten. In de middag vond de legendarische Sallandse Talentenjacht plaats. Zonder Willie Oosterhuis, maar wel gewoon met Ronald Nijboer, verkleed als Theo Tap.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.